Bedrijfsinformatie

Bij Minigravers Verhuur kunt u diverse soorten minigravers, mini dumpers en kranen huren. Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat ervaring heeft met diverse werkzaamheden voor zowel de particulieren als de zakelijke markt.

Door onze veelzijdigheid en professionaliteit van ons bedrijf kunnen wij u bedienen in de meest diverse werkzaamheden. De machines zijn zonder of met machinist te huren, in overleg is het mogelijk dat de machines gebracht en gehaald worden

Huren kan al vanaf € 80,- exclusief 21% BTW!

Mocht u meer informatie of een prijsopgaaf willen ontvangen, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag te woord staan. Onze tarieven zijn gebaseerd op een gebruik per dag of per week (5 dagen) exclusief 21% BTW.

Wij zijn gevestigd in Ammerstol (Krimpenerwaard) het groene hart van Nederland.

Werkzaamheden

Grondverzet

Door de vele grondverzetmachines binnen het bedrijf kunnen wij u van dienst zijn met de vele werkzaamheden zoals uitgraven van een uitbouw, funderingen, ophogen- afgraven (tuin), uitgraven en grondverzet in slecht terrein door de inzet van rupsdumpers. En tevens ook zand of grond bijrijden bij het project is altijd mogelijk.

Beschoeiing 

Is uw waterkant niet stevig genoeg meer? Brokkelt het af? Dan is het tijd voor een nieuwe beschoeiing. Wij maken het voor u!

Riolering 

Heeft u nieuwe riolering nodig? Dat is geen probleem, wij graven hem voor u uit met één van onze minigravers en leggen een compleet nieuwe riolering systeem aan.

Miniheiwerk 

Wilt u een schuurtje, terras, blokhut, schutting of iets dergelijks neerzetten? En u zou dit willen onderheien? Wij slaan buispaaltjes van Ø 50mm  in de grond tot de zandlaag op uw locatie. Daarna vullen wij deze met beton en dit zorgt ervoor dat uw constructie een stevig en stabiele toekomst krijgt.

Verwijderen van struiken & beplanting

Gaat u uw tuin vernieuwen? Staan er planten of struiken in de weg? Voor ons is dit geen probleem om te verwijderen met onze minigraver. Wij zullen door een smalle poortdeur de tuin kunnen leeghalen en tegelijk voor u afvoeren.

Graven van waterleidingen & kabelsleuven

Ook hier kunt u gebruik maken van onze graafmachines, wij zullen het waternet voor u plaatsen en eventueel afkoppelen op uw woning of gebouw. Kabelsleuven graven moet u denken aan tuinverlichting, stroomkabels e.d. Deze kunnen wij ook voor u aanleggen/aansluiten.